HØY KVALITETS RØRFITTINGS-CZIT

Hvis din bedrift trenger høykvalitets, økonomiske rør- og røralbuer til et prosjekt, er vi her for å hjelpe.CZIT tilbyr det største utvalget av lagerbend, fra økonomiformede albuer (med søm) til dorbøyde albuer som ikke har noen synlig søm.Våre albuer varierer i størrelse fra 1" til 3-1/2" OD og er tilgjengelige i stål, rustfritt stål og aluminium.

De rustfrie 1-1/4" rør, 1-1/2" røralbuene er bøyd med forhåndspolert #4 satengfinish og kan kreve litt oppussing.Alle andre albuer leveres med fresefinish.Albuer er tilgjengelig i 316/316L.For å bestille, legg til en (-316) etter 304 rustfritt stål delenummer.

Vi er et ISO 9001:2015-sertifisert selskap.Å være en del av ISO betyr at vi følger strenge industrielle standarder som er laget for å sikre at produktene og tjenestene vi leverer oppfyller kundens, markedets og regulatoriske krav.

I mer enn 20 år har CZIT Products jobbet med arkitekt-, ingeniør- og metallbearbeidingsfirmaer.Vårt fokus på kvalitet, service og maskinteknologi er det som hjelper oss å møte de strukturelle behovene til våre kunder.

CZIT Products bruker en streng kvalitetssikringsprosess for alle produktene våre for å sikre at de jobber like hardt som deg.Med vårt store verktøylager og fiberoptisk laser- og bøyemaskinteknologi kan vi imøtekomme behovene til din bransje.

 


Innleggstid: 29. september 2021